Vi utökar maskinparken!

Vi har nu investerat i 2 stycken 5-axliga DMC 65/RS3 maskiner från DMGMORI Sweden AB. Maskinerna är av typen monoblock. De 2 blir nummer 14 och 15 som vi köper från DMGMORI, alla i 5-axligt utförande.

– Vi har en hög orderingång, så vårt beslut att investera är naturligt, säger Magnus Brogren. Att vi valt samma leverantör beror mycket på det breda program av 5-axliga maskiner som DMGMORI har. Med de här 2 maskinerna kommer vi att ha 5 olika modeller och storlekar, alla 5-axligt utförande.

Brogren Industries AB arbetar inom 3 olika segment, Aerospace, Gas Turbine och Parts.  Företaget har utvecklats till ett komplett teknikföretag med produktion av avancerade detaljer oftast i svårbearbetade material.

– Kunderna ställer stora krav på kvalitet, därför har vi lagt mycket energi på att öka kompetensen på vår personal. Vi har också genomfört många certifieringar som krävs för att vara på den här nivån. Vi är som exempel ett av få företag som är certifierade att tillverka detaljer till flyg industrin, det är vi speciellt stolta över, avslutar Magnus.ny maskin DMC 65

Uppdaterat den 10 januari, 2017 kl 11:53 under kategorin Nyheter.
Du kan följa oss via vår RSS 2.0 feed.